Pitopalvelu Tampere, Pitopalvelu Helsinki

Meidän kauttamme löydät unelmiesi tilat, oli kyseessä sitten hääjuhla, syntymäpäivät, kokous, kokkauskurssi, karonkka, yritystapahtuma tai vaikka tyky-päivä. Osa tiloista on omia ravintoloitamme, osa taas yhteistyökumppaniemme vuokraamia tiloja. Tilat sijaitsevat Pirkanmaalla ja pääkaupunkiseudulla.

Meiltä löytyy myös laaja valikoima monien eri alojen yhteistyökumppaneita. Mainitsethan tarjouspyyntösi yhteydessä myös muista tarvitsemistasi palveluista, autamme sinua mielellämme!

Kartanoravintola Villa Hakkari – Kuokkalantie 5, Lempäälä

Uusklassinen kartanorakennus jakautuu eri tiloihin karoliinisen pohjakaavan mukaisesti. Meiltä löytyy yhtenäinen tila jopa 60:lle hengelle ja useampia pieniä tiloja joko pieniin kokouksiin tai ryhmätyötiloiksi.

Koko ravintola on mahdollista vuokrata yksityistilaisuuksiin maksimissaan 100:lle hengelle, tai vaikka vain jokin pienemmistä tiloista oman tarpeen mukaan.

Pitopalvelu Tampere, Pitopalvelu Helsinki

Mansikinkammari – Kuokkalantie 5, Lempäälä

Kartanoravintola Villa Hakkarin pihapiirissä sijaitseva Mansikinkammari on maalaisromantiikkaa parhaimmillaan! Tämä juhlatila tarjoaa rustiikkisen ja rouhean miljöön, hyvänä vastapainona arvokkaalle päärakennukselle. Noin sata vuotta vanha navetta on kunnostettu kesäkäyttöiseksi juhlatilaksi terasseineen ja tilassa on mahdollista järjestää ruokailu jopa 120 hengelle. Kammarissa on oiva tila orkesterille sekä tanssilattia ja baaritiski, ja tila soveltuukin erinomaisesti sekä pienempiin että suurempiin tilaisuuksiin. Mansikissa onkin vietetty muun muassa monet häät, syntymäpäivät, rippijuhlat, yo-juhlat, tanssit sekä yritystilaisuudet.

Pitopalvelu Tampere, Pitopalvelu Helsinki

Helsingin Kulinaarinen Instituutti – Uudenmaankatu 7, Helsinki – Ydinkeskusta

Jugend-tyylinen avara ja valoisa tila kokouksiin, kuvauksiin ja kokkauskursseille. Sijaitsemme ydinkeskustassa upeassa jugend-talossa. Auton saat kätevästi pysäköityä Diananpuiston parkkihalliin. Neljä erillistä tilaa mahdollistavat tilaisuuden jakamisen ohjelmallisesti. Tilamme mahdollistavat tilaisuuden järjestämisen jopa 50 hengelle.

Kokoushuoneeseemme ilmavuutta tuo yli 4 metrin kattokorkeus. Opetuskeittiömme ei ole ravintolakeittiö, vaan tarkoitusta varten tarkoin suunniteltu tyylikäs tila Gaggenau -kodinkonein. Tapahtuma saa myös arvoisensa puitteet salissamme, jossa on upea kaakeliuuni, kasettikatto ja parkettilattia. Et voi olla ihastumatta!

Pitopalvelu Tampere, Pitopalvelu Helsinki

Dining 26 by Arto Rastas – Aleksanterinkatu 26, Tampere – Ydinkeskusta

Moderni, välimerellinen ravintolatapaus aivan Tampereen ravintolakeskittymän parhaalla paikalla Aleksanterinkadulla. Tilaa vuokrataan aukioloaikojen ulkopuolella yksityistilaisuuksiin maksimissaan 50:lle hengelle. Kodikkaasti sisustetun ravintolan sydän on suuri avokeittiö, jossa valmistuvat maankuulut herkut. Tila sopii niin perhejuhliin, kokkauskursseihin, kokoustilaksi kuin vaikka ristiäisiinkin.

Pitopalvelu Tampere, Pitopalvelu Helsinki

Vanha Pyynikin Panimo – Koulukatu 13, Tampere – Keskusta

Historiallinen Vanha Pyynikin Panimo kauniilla jugend-kadulla Pyynikillä lähellä Tampereen keskustaa. Trendikäs, loft-tyylinen juhlatila mahtavan suurien kuparipannujen keskellä. Tämä ainutlaatuinen tila on museoviraston suojelema. Vuokrataan rajoitetusti 20-60 hengen yritystilaisuuksiin – ja elämäsi suuriin juhliin.

Erityisen suosittu hääpaikka, myös vihkimiset. Pannusaliin saa pitkän pöydän akateemisen karonkan järjestämiseen. Kokonaistila n. 240 neliötä, max. 60 henkilöä. Juhlatila on jaettu kahteen kerrokseen. Yli 5,5 metriä korkeassa pannusalissa lisäksi juhlatilaan avautuva tilava parvi. Portaiden vuoksi tila ei sovellu liikuntarajoitteisille – ei hissiä.

Pitopalvelu Tampere, Pitopalvelu Helsinki

M/S Intti – Näsijärvi

Mustalahden satamassa majaansa pitävä Intti on Näsijärven sulavalinjainen kaunotar. Alukselle mahtuu enimmillään 60 vierasta ja heistä huolehtii aina vähintään sekä kippari että kansimies. Näsijärvellä nähtävää riittää aina Ruovedelle asti, joten vaihtoehtoja kohteissa ja risteilyn pituuksissa riittää! Risteilyjä tehdään myöhäiseen syksyyn saakka, tämä tyttö ei pienestä tuulesta hätkähdä. 

Pitopalvelu Tampere, Pitopalvelu Helsinki

Einon Pirtti – Eräpyhäntie 164, Orivesi

Längelmäveden rannalla sijaitseva upea maatila soveltuu niin isompiin kuin pienempiin juhliin, kokouksiin ja saunailtoihin. Pirtti sijaitsee maaseudun rauhassa Pirkanmaalla, Oriveden Eräjärvellä. Einon pirtiltä löytyy tilat navetasta jopa 140:lle ja hirsisauna rannasta, sekä majoitustilat päätalosta ja aitasta. Lisäksi tiluksilta löytyy myös iso kylpytynnyri sekä grillikota illanviettoa varten.

Pitopalvelu Tampere, Pitopalvelu Helsinki

Manttaalitalo – Manttaalitie 1, Lempäälä

Perinteitään kunnioittava Lempäälän Manttaalitalo eli tuttavallisesti Manttu tarjoaa laadukkaat ja toimivat kokous- ja juhlatilat Lempäälän keskellä jopa 250 hengen tilaisuuksiin.Tilat sopivat hyvin suurtapahtuminen – syntymäpäivien, suku-juhlien, kokousten ja tanssien – järjestämiseen.

Pitopalvelu Tampere, Pitopalvelu Helsinki

Vinoteekki – Kuninkaankatu 13, Tampere

Viinikellari on mainio paikka yritysten ja yksityishenkilöiden juhliin. Suosittuja tilaisuuksia ovat mm. häät, merkkipäivät, karonkat ja pikkujoulut. Tilat mahdollistavat juhlakattaukset jopa 50 henkilön tilaisuuksiin tai jopa 85 henkilön cocktail -tilaisuuksiin.

Pitopalvelu Tampere, Pitopalvelu Helsinki

Pikkupalatsi – Hämeenpuisto 7, Tampere

Yli 100-vuotiaan loisteliaan Pikkupalatsin sijainti on oivallinen Tampereen keskustassa Finlaysonin alueella. Kokonaan restauroitu Pikkupalatsi on sisustettu antiikkihuonekaluin ja kristallikruunuin. Asiakkaidemme mukaan Pikkupalatsi on juhlava, mutta lämminhenkinen.

Vietä upeassa Pikkupalatsissa häät, karonkat, merkkipäivät, valmistujaiset ja kaikki muut perhejuhlat kuten rippijuhlat ja ristiäiset tai nimiäiset. Arvokkuutensa vuoksi Pikkupalatsi sopii hyvin myös muistotilaisuuksiin. Pikkupalatsilla pidät myös onnistuneet ja edustavat yritystilaisuudet kuten kokoukset, yritysjuhlat, pikkujoulut ja illalliset.

Pitopalvelu Tampere, Pitopalvelu Helsinki

Pikkupalatsin sauna- ja uima-allasosasto – Hämeenpuisto 7, Tampere

Pikkupalatsin kellarikerroksen edustustason sauna- ja uima-allasosastolla uit upean lasimosaiikkityön ympäröimänä, mikä on asiakkaidemme mukaan ainutlaatuinen kokemus. Saunavaraukseen kuuluu myös Biljardihuone, jossa kokous ja/tai tarjoilu sujuvat viihtyisästi. Käytössänne koko kellarikerros, ei muita asiakkaita samassa kerroksessa. Max 20 henkeä, oma sisäänkäynti. Biljardihuonetta vuokrataan myös erillisenä päivä- tai iltakokouksiin tai illanviettoihin, max. 12 henkeä. Uusi näyttö kokouskäyttöön.

Pitopalvelu Tampere, Pitopalvelu Helsinki

Tyrvään Pappila – Asemakatu 4, Sastamala

Tyrvään Pappila on vuonna 1922 valmistunut kansallisromanttinen kivipappila, Uudestisyntynyt Pappila yhdistää herkullisen ruuan ja elämykselliset tapahtumat. Pappilan huolella entisöity miljöö palvelee yhtä hyvin yksityisiä juhlatarpeitasi kuin yritysten edustustarpeita. Olen Pappilan makumaailman pääarkkitehti.  luon asiakkaillemme makujen ja ilmeen kokonaisvaltaisen elämyksen, joka rakentuu väreistä, rakenteista ja harkituista yksityiskohdista.

Matkaamme makumaailmoja Euroopan halki Välimerelle ja Aasian kautta takaisin Pohjolaan. Pappila yhdistää uudella tavalla ruuan ja kulttuurin. Annostemme visuaalisuus ja herkullisuus kulkevat rinnakkain herkullisesti ja yllätyksellisesti.
Pitopalvelu Tampere, Pitopalvelu Helsinki

Luotettava ja laadukas pitopalvelu Arto Rastas Catering