Pitopalvelu Tampere, Pitopalvelu Helsinki

Kokkauskurssi keittiömestarin johdolla

Yhteinen ilta patojen ja pannujen äärellä on loistava vaihtoehto perinteiselle illalliselle tai vaikka tykypäivälle. Kokkauskurssi toimii rentona ohjelmanumerona omalle tiimille, kaveriporukalle tai tärkeämmillekin asiakkaille. 

Kurssin kesto riippuu valitusta sisällöstä. Kurssit voidaan toteuttaa suomeksi tai englanniksi, ja niiden sisältö on muokattavissa asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaan.

Kokkauskurssi voidaan järjestää asiakkaan omissa tiloissa niiden varustelutasosta riippumatta. Oli kyseessä sitten kotikeittiö, toimistotila tai teollisuuhalli, me tuomme paikalle kaiken kurssia varten tarvittavan. Mikäli etsit valmiita tiloja kurssia varten, meiltä löytyvät täydelliset tilat kurssin järjestämiseen! Tilamme sijaitsevat Helsingin ydinkeskustassa ja Lempäälässä, aivan Tampereen kupeessa. Helsingin Kulinaarisen Instituutin löydät Uudenmaankadulta Helsingin ydinkeskustasta tyylikkäästä jugend-talosta. Ravintola Villa Hakkari taas palvelee Pirkanmaalla, vain 20min ajomatkan päässä Tampereelta.

Kuka tahansa voi olla mestarikokki!

Helsingin Kulinaarinen Instituutti
Uudenmaankatu 7
00120 Helsinki

Ravintola Villa Hakkari
Kuokkalantie 5
37550 Lempäälä

Meillä kokkaaminen on hauskaa!